Hét adres voor uw bedrijfskleding in Zaandam

Bent u de afgelopen tijd begonnen aan een nieuwe onderneming in de omgeving van Zaandam? Hebt u een nieuw restaurant opgericht, maar bent u nog op zoek naar professionele bedrijfskleding in Zaandam voor het personeel in de keuken of juist voor de obers en serveersters? Werkt u in een bouwbedrijf en wilt u graag nieuwe werkkleding aanschaffen of de huidige kleren laten repareren nadat deze met de jaren versleten zijn? Voor al deze diensten kunt u bij ons terecht. Bedrijfskleding van Huigenbos is gegarandeerd van uitstekende kwaliteit en wordt u aangeboden met een glimlach. Wij zijn trots op ons ruime aanbod, en onze professionele en klantvriendelijke manier van werken.

Bekijk ons volledige overzicht

Bent u benieuwd naar een mooi overzicht van de bedrijfskleding die wij zoal vervaardigen en leveren? Dan kunt u gerust eens langskomen in onze bedrijfskleding winkel in Ede voor een kijkje, een kop koffie en een goed gesprek.

Wij beschikken over een ruimte van 600 m2 waar wij een aantal van onze producten tonen. Hier hoort ook een wand van 10 bij 2,5 m bij die volstaat met professionele veilige schoenen. Dus kom gerust eens langs vanuit Zaandam en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij voor u op voorraad hebben. Om u alvast een idee te geven, de meeste van onze kleren behoren tot de volgende categorieën:

  • Zorgkleding
  • Horecakleding
  • Promotiekleding
  • Sportkleding
  • Kostuums
  • Beschermende kleding

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor bedrijfskledingdie niet tot deze categorieën behoort. U kunt ons, via het onderstaande formulier, benaderen voor een persoonlijk aanbod waarin wij u zo goed als alles kunnen aanbieden dat u kunt bedenken.

Bedrijfskleding Zaandam

Onze professionele werkwijze

Wij staan niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van onze beroepskleding, ook hebben wij een goede reputatie in Zaandam vanwege onze professionele manier van werken.

Zo leveren wij veel kleding die veilig moet zijn voor de eisen van het beroep waar ze bij horen. Al deze kleding is in overeenkomst met de bijbehorende veiligheidsregels en wetten. Ook houden wij het vervaardigen van de bedrijfskleding binnen ons bedrijf, zelfs de logo’s en namen stikken wij er zelf op. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van onze bedrijfskleding uitstekend is en dat deze professioneel vervaardigd wordt.

Vraag het ons

Hebt u interesse in onze bedrijfskleding in Zaandam? Op onze website kunt u eerst nog wat meer lezen over de mogelijkheden, maar u kunt natuurlijk ook direct het formulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te voorzien van een persoonlijk advies.