Vakwerk op maat

Werkt u in een bedrijf in de omgeving van Wageningen en wilt u graag eens nieuwe beroepskleding aanschaffen? Moeten de maten van enkele personeelsleden worden bijgesteld of hebt u inmiddels uw personeel uitgebreid en moeten er meerdere kledingspakketten worden aangeleverd maar is het bedrijf dat u destijds de kleren leverde inmiddels gestopt? Geen paniek, bij ons kunt u alles vinden voor een betere prijs en een mooier resultaat. Bedrijfskleding van Huigenbos is uw specialist op het gebied van passende en professionele kleding voor iedere tak van werk. Wij zijn trots op onze resultaten die bekend staan om de kwaliteit die wij stoppen in onze bedrijfskleding in Wageningen.

Neem de juiste werkkleding

Wij zijn al vele jaren actief in bedrijfskleding en wij hebben door de jaren heen dan ook verschillende specialiteiten ontwikkeld. Één hiervan is een uitstekende werkwijze voor het ontwerpen, vervaardigen en herstellen van werkkleding. Natuurlijk moet binnen ieder beroep erop worden gelet dat de kleding functioneel is en er niet alleen goed en professioneel uitziet, maar dit is wellicht nergens zo sterk het geval als binnen de bouw, langs de weg en in de industrie. Wij weten alles dat bij deze vorm van bedrijfskleding in Wageningen komt kijken en wij zijn ook de uitgelezen partner om u op dit gebied te adviseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor thermisch ondergoed waardoor u minder bovengoed hoeft te dragen en alsnog erg comfortabel kunt werken in de vrieskou in Wageningen. Zo weten wij nog veel meer trucs en tips.

Kies voor een kostuum

Ook kunnen wij u helpen aan het juiste kostuum. Onder een kostuum verstaan wij een maatpak eventueel met bijbehorende stropdas. Dit geeft natuurlijk een uiterst professionele uitstraling en is de ultieme vorm van bedrijfskleding.

Mensen in een kostuum hebben een zekere status en dit geldt al helemaal wanneer het kostuum op maat is gemaakt van de beste materialen, zoals de materialen die wij gebruiken voor uw bedrijfskleding in Wageningen. U hoeft echter niet per se een directeur te zijn of een andere dergelijke hoge functie te bekleden om een kostuum te dragen. Ook taxichauffeurs en beveiligers in Wageningen maken gebruik van ons aanbod. Een kostuum helpt u om uw bedrijf op de kaart te zetten en dient zodoende ook als promotiekleding.

Ontvang een persoonlijke offerte

Hebt u interesse in onze diensten binnen bedrijfskleding? Kijk dan snel op onze website en lees meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden binnen Wageningen. Ook vertellen wij u in een offerte meer over uw bedrijfskleding in Wageningen.

Bedrijfskleding Wageningen