Alles rondom bedrijfskleding voor Veenendaal

Ontwerp, productie en herstel

Woont en werkt u in de buurt van Veenendaal maar is de werkkleding die u jaren geleden hebt uitgedeeld inmiddels sterk versleten en verouderd? Klopt het niet meer helemaal met de grootte en de maten van uw huidige personeel?

Dan wordt het tijd om een specialist in te schakelen die u de mooiste bedrijfskleding in Veenendaal kan leveren. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Bedrijfskleding van Huigenbos kan u helpen bij het ontwerpen, vervaardigen en leveren van nieuwe kleding, maar wij kunnen ook uw huidige uniforms voor u herstellen en repareren. Het is natuurlijk zonde om voor een losse naad een geheel kostuum te vervangen.

Maak reclame voor uw bedrijf

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende vormen van kleding. Wij hebben met onze vele jaren aan ervaring namelijk allerlei verschillende specialiteiten ontwikkeld. U kunt op onze experts vertrouwen voor het meest professionele werk in Veenendaal. Neem bijvoorbeeld onze promotiekleding. Dit bestaat eigenlijk uit twee verschillende categorieën. Allereerst is er de kleding die u aan uw personeel meegeeft om te dragen op beurzen of andere gelegenheden waar u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Deze bedrijfskleding, vaak erg casual, is voorzien van uw logo en bedrijfsnaam zodat iedereen die voorbij komt direct weet waar uw bedrijf voor staat. U kunt echter ook kleding uitdelen aan potentiële klanten met daarop promotiemateriaal. Dit is dan geen bedrijfskleding in Veenendaal, maar ook dit kunnen wij voor u vervaardigen. Wij drukken zelf de logo’s en namen op alle shirts, broeken en petten die u wenst te hebben.

Werkkleding voor alle branches en vakgebieden

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten werkkleding, waaronder zorgkleding. Deze lichten we extra voor u uit:

Herkenbare zorgkleding

Binnen zorginstellingen is het gebruikelijk en wenselijk dat het personeel herkenbare beroepskleding draagt. Dit zorgt ervoor dat patiënten ze direct herkennen wanneer dit nodig is.

Wij verzorgen bedrijfskleding voor verschillende instellingen. Doorgaans wordt er voor een witte basiskleur gekozen maar door middel van allerlei accenten kunnen we toch een zekere individualiteit in de bedrijfskleding aanbrengen.

Voor een beter overzicht van de mogelijkheden en voor onze standaard uniformen kunt u contact opnemen. Wij kunnen echter uiteraard ook een uniform op maat voor uw ontwerpen.

Neem direct contact op!

Wilt u graag wat meer weten over de verschillende vormen van bedrijfskleding? En wat wij voor u in Veenendaal kunnen betekenen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.  Wij vertellen u graag meer over ons werk in Veenendaal. Ook leggen wij u met plezier uit wat uw mogelijkheden zijn.

Bedrijfskleding Veenendaal