Laat uw bedrijfskleding ontwerpen door Van Huigenbos

Uw logo prominent op uw bedrijfskleding

Wilt u als bedrijf beter voor de dag komen en zoekt u een leverancier van werkkleding die tevens uw bedrijfslogo op de mooiste manier op uw werkkleding kan bedrukken? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij kunnen uw bedrijfskleding ontwerpen: zowel bedrukken als borduren en denken met u mee hoe uw logo zo aantrekkelijk mogelijk op de kleding gepresenteerd kan worden. Wij hebben al vele klanten laten zien wat wij kunnen en u zult in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Wageningen, Ede, Barneveld, Veenendaal, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp en Amstelveen vele bedrijven tegenkomen die onze klasse al lang ontdekt hebben.

Bedrijfskleding ontwerpen door Van Huigenbos
Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Bedrijfskleding laten borduren of bedrukken

Er zijn twee mogelijkheden om uw logo op kleding te plaatsen. Wij kunnen werkkleding bedrukken wat een snelle en goedkope methode is maar wij kunnen ook uw logo borduren op de bedrijfskleding wat vele mogelijkheden heeft. Onze borduurmachines kunnen werkelijk de kleinste details produceren en garanderen een lange levensduur van het bedrijfslogo op de kleding.

Uw logo prominent zichtbaar

Wat is er mooier voor een ondernemer wanneer deze kan toezien op een ploeg werknemers de er netjes bijloopt met kleding waarop het logo duidelijk herkenbaar is. Wij zijn de specialisten in werkkleding bedrukken die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijfskleding anders is dan uw concurrenten waardoor u zichzelf als ondernemer duidelijk kunt onderscheiden. Bedenk u maar eens welk verschil het zou maken wanneer uw medewerkers op een beurs of braderie gestoken zijn in kleding met een bedrukking van uw bedrijfslogo. Het maakt vaak echt het verschil.

Bedrijfskleding laten ontwerpen
Bedrijfskleding laten borduren of bedrukken

Een echte specialist in beroepskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is niet zomaar een bedrijf die werkkleding ontwerpen en bedrukken er even bij doet. Wij zijn echte specialisten op het gebied van werkkleding en verzorgen eigenlijk alles wat om de hoek komt kijken wanneer personeel in een bepaalde sector in kleding gestoken moet worden die afgestemd is op het beroep dat ze uitoefenen. Naast de kleding verzorgen wij ook het schoeisel en alle denkbare accessoires die te maken hebben met beroepskleding.

Geïnteresseerd? Vul het formulier hieronder vrijblijvend in en wij nemen spoedig contact met u op.