Kies voor bedrijfskleding van de beste kwaliteit

Bent u de eigenaar van een bedrijf dat is gevestigd in Noord-Holland en wordt het tijd om de werkkleding aan te passen aan de ontwikkelingen die uw onderneming recentelijk heeft doorgemaakt? Zijn uw personeelsleden inmiddels veranderd en past de kleding uw nieuwe collega’s niet zo goed? Of vraagt u uzelf gewoon af wat de mogelijkheden zijn in veiligheidsschoenen en bent u op zoek naar de juiste combinatie tussen veilig en modieus? Het is natuurlijk belangrijk dat u uzelf comfortabel voelt in de kleding die u op het werk draagt. Bedrijfskleding van Huigenbos helpt u om dit gevoel te creëren dankzij de hoge kwaliteit van al onze bedrijfskleding, die wij ook leveren in Noord-Holland.

Ontdek onze professionele werkwijze

Wij staan natuurlijk bekend om de hoge kwaliteit van al onze bedrijfskleding, maar dit is nog lang niet alles dat wij u kunnen aanbieden. Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze diensten, kiest u voor de meest professionele en klantvriendelijkste mogelijkheid. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied en hebben de nodige opleiding doorlopen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Bovendien genieten wij van de ervaring en het praktische inzicht van onze experts en kunnen wij u op deze manier voorzien van een zeer professioneel aanbod. Ook gaan wij uiterst klantgericht te werk en komen wij graag bij u langs in Noord-Holland om de maten van al uw personeelsleden op te nemen. Wij zullen dit vervolgens verwerken tot beroepskleding van hoge kwaliteit. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en bent u gegarandeerd tevreden.

Kies voor veiligheid

Voor ons speelt veiligheid een belangrijke rol. Wij hopen om al onze klanten te helpen bij het beschermen en beveiligen tegen bedrijfsongevallen, zo ook in Noord-Holland.

De bedrijfskleding die wij leveren voldoet aan de nodige veiligheidseisen en maatregelen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld schoenen krijgen met stalen neuzen of jassen die brandwerend zijn. Ook leveren wij onder meer de volgende producten:

  • Mondkapjes
  • Oog- en oorbeschermers
  • Helmen
  • Laskappen
  • Valbescherming

Bedrijfskleding Noord-Holland

Dit is echter slechts een greep uit onze bedrijfskleding in Noord-Holland die iedere dag het leven van een groot aantal werknemers een stukje veiliger maakt.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u graag wat meer weten over onze bedrijfskleding of onze promotiekleding? Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij laten u graag eens weten wat uw opties zijn binnen professionele bedrijfskleding.