Bedrijfskleding merken

Voor het bieden van de beste bedrijfskleding zijn wij dealer van diverse topmerken. Denk aan Mascot, Havep, Blaklader, Engel, Tricop en meer. Bekijk de volledige lijst hieronder.

Havep werkkleding

Havep

Havep-logo

Op het gebied van kwaliteit, bescherming en veiligheid voldoen deze producten aan de zeer hoge eisen die aan deze producten word gesteld.

Mascot

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste eisen. Mascot biedt een groot en veelzijdig aanbod aan werkkleding, veiligheidsschoenen voor alle bedrijven en bedrijven.

Mascot
Blåkläder

Blåkläder

Blaklader veiligheid en beschermingskleding voor de vakman. De kleding is ontworpen ter bescherming bij uw werk, in alle (weers-) omstandigheden.

Texstar

Texstar biedt werk en profielkleding wat past in veel verschillende beroepen.
Of je nu buiten in het veld, winkel, magazijn of op kantoor werkt. De uitstraling is één geheel in combinatie met de diverse modellen. Texstar is kleding die impact maakt met een uitstekende kwaliteit, functie, pasvorm en uitstraling. Geen one-size-fits-all mentaliteit, maar een veel ruimer aanbod dan de meeste merken voor hem en haar in disciplines, maten en modellen. De basis van Texstar is in vijf duidelijke kleuren en altijd een uitgangspunt van wit, rood, blauw, grijs en zwart.

texstar-afbeelding
Tricorp

Tricorp

Tricorp is naar eigen zeggen marktleider in moderne werkkleding in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zeer stevig gebruikt materiaal en fraai ontwerpen.

Engel

Vanuit Denemarken werken 140 medewerkers en houden zich dagelijks bezig met het verder uitwerken en produceren van van nieuwe, knappe kleurencombinaties voor werkkleding.

Engel
workzone

Workzone

Workzone staat voor trendvolle outfits met een authentiek design en tegenwoordig samenwerken met het Deense bedrijf Engel voor nog meer continuïteit en kwaliteit.

Macseis

Een grote en brede collectie die al vele jaren bekend staat met haar kwalitatieve producten voor diverse doeleinde in promotie- en werkkleding.

Macseis