Uw koks en obers netjes verzorgd

Heeft u een horeca onderneming en zoekt u naar een bedrijf dat speciale bedrijfskleding voor de horeca kan leveren? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij zijn specialisten op het gebied van horeca kleding en leveren de beste kleding gemaakt van de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw horecapersoneel altijd zo goed mogelijk voor de dag komt. Wij hebben al vele horeca ondernemingen in Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Ede, Wageningen, Amersfoort, Veenendaal, Noord-Holland, Amstelveen, Hoofddorp, Utrecht, Gelderland, Haarlem en Zaandam voorzien van onze top klasse horecakleding en hebben hen daarbij laten zien wat wij allemaal kunnen leveren.

De echte horecabedrijfskleding expert

Bedrijfskleding Van Huigenbos is geen beginneling als het aankomt op het aankleden van een kok of een ober. Wij weten als geen ander aan welke voorwaarden goede horeca kleding moet voldoen. Onze bedrijfskleding voor de horeca voldoet aan de voorwaarden die men mag verwachten. Dat betekent dat het tegen een stootje kan, dat het makkelijk schoon te houden is en dat het representatief is voor uw klanten.

Bedrijfskleding horeca

Speciale kleding voor het keukengarnizoen

Wij leveren speciale horecakleding voor koks die aan alle eisen voldoen. Onze bedrijfskleding voor de horeca garandeert dat uw kok goed het werk kan doen en er niet meteen als een smeerkees bij staat als er iets gemorst is. De materialen die wij gebruiken voor onze horeca bedrijfskleding is van de allerbeste kwaliteit en het draagcomfort is bijzonder goed.

De mooiste designs

Iedereen denkt bij een ober aan een wit overhemd en een vest en bij een kok aan een wit tenue. Dat is tegenwoordig niet meer nodig. Wij kunnen de mooiste designs leveren voor horeca bedrijfskleding waarbij een uitstraling verkregen wordt waar je u tegen zegt. Wij kunnen desgewenst u horeca bedrijfskleding helemaal aanpassen aan de stijl van uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

Neem contact op voor een offerte

Zoekt u bedrijfskleding voor de horeca? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren horecakleding waarmee uw koks en obers mee voor de dag kunnen komen. Met onze horeca kleding verzekerd u zichzelf van top klasse met een uitstraling waar je u tegen zegt. Wij hebben al vele horeca-ondernemingen in Amsterdam, Noord-Holland, Utrecht, Zaandam, Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Wageningen, Arnhem, Barneveld, Veenendaal, Haarlem, Hoofddorp, Gelderland en Amstelveen voorzien van de beste werkkleding die er te krijgen is.