Laat ons u terugbellen!

Hebt u een bedrijf in de omgeving van Hoofddorp en bent u op zoek naar professionele uniforms voor al uw medewerkers? Zoekt u een ervaren specialist die graag eens langs komt op locatie op de maten van al uw personeelsleden te nemen en speciaal op maat de juiste werkkleding te vervaardigen? Welkom bij Bedrijfskleding van Huigenbos, uw specialist in al uw professionele kleding voor zeer verschillende beroepstakken. Wij werken onder andere met horeca, zorginstellingen en bouwbedrijven. Voor een persoonlijke offerte in bedrijfskleding in Hoofddorp, kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bellen u zo snel mogelijk terug met een zeer professioneel en goedkoop aanbod.

Bekijk ons gehele assortiment

Wij hebben al vele jaren ervaring met ons werk op het gebied van bedrijfskleding in Hoofddorp. Wij hebben door de jaren heen verschillende specialiteiten ontwikkeld en u kunt nu genieten van het resultaat dat dit heeft opgeleverd: een mix van kwalitatief uistekende diensten allemaal samen in één aantrekkelijk pakket. Wij kunnen u in Hoofddorp helpen met allerlei verschillende producten en diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het ontwerpen en vervaardigen van kleding, maar ook het herstellen of bijleveren van uw huidige beroepskleding is een optie bij onze professionele experts. Om u een beter idee te geven van de vakken waarmee wij u van dienst kunnen zijn, hebben wij hieronder een aantal van onze specialiteiten op een rijtje gezet:

  • Promotiekleding
  • Zorgkleding
  • Horecakleding
  • Sportkleding
  • Kostuums
  • Beschermende kleding

Bent u op zoek naar een product dat hier niet bijstaat?
Neem dan gerust even contact op, dan zorgen wij persoonlijk dat u de bedrijfskleding krijgt die u zoekt.

Bedrijfskleding Hoofddorp

Ervaar onze klantvriendelijke aanpak

Kiest u voor onze bedrijfskleding, dan kiest u niet alleen voor een uitstekend product maar ook voor een uiterst klantgerichte werkwijze. Wij werken altijd in dienst van onze klanten en u zult gauw merken dat wij er alles aan doen om u tevreden te stellen. Onze klant in Hoofddorp is niet koning, maar keizer! Wij gaan tot grote lengten om uw tevredenheid te garanderen en wij bespreken graag iedere stap van het proces met u op een zeer informele wijze. Dit levert de mooiste bedrijfskleding in Hoofddorp op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag wat meer weten over ons aanbod aan bedrijfskleding? Op onze website kunt u hier nog veel meer informatie over vinden. U vindt ook onze contactgegevens in Hoofddorp en u kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij vertellen u hierin uw mogelijkheden binnen bedrijfskleding in Hoofddorp.