Voor ontwerp, productie en reparatie

Welkom bij Bedrijfskleding van Huigenbos, uw specialist in het ontwerpen, vervaardigen en herstellen van beroepskleding in de omgeving van Haarlem. Wij helpen u graag aan nieuwe modellen die wij speciaal op maat voor uw personeel maken nadat wij hun maten genomen hebben bij u op locatie. Ook kunnen wij u een standaard kostuum leveren of hier eerst een aantal wijzigingen op verrichtten. Tenslotte helpen wij u graag bij het repareren van uw huidige bedrijfskleding in Haarlem. Om een losse naad hoeft dan niet een geheel pak vervangen te worden! Dat zou immers erg zonde zijn van het geld en van de kleding zelf.

Ontdek onze aantrekkelijke manier van werken

Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit. Bovendien kiest u voor een uiterst klantvriendelijke en professionele werkwijze. Wij beseffen ons namelijk maar al te goed dat wij voor een opdrachtgever werken en wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij komen graag langs in Haarlem voor een ontmoetingsgesprek en om uw maten op te nemen. Ook houden wij u op de hoogte van het gehele proces. Wij hebben uit onze ervaring geleerd dat een nauwe samenwerking vaak de beste resultaten oplevert qua werkkleding. Dan komt achteraf niemand voor een vervelende verrassing te staan en kunt u gegarandeerd tevreden zijn met de bedrijfskleding die wij u leveren.

Deze vervaardigen wij uiteraard op basis van strenge professionele eisen. Wij hebben gediplomeerde experts in dienst die ervaring en praktisch inzicht hebben als geen ander en die ieder kostuum tot een prachtig pak maken.

Kies de juiste schoenen

Wij leveren echter niet alleen maar broeken, jassen, shirts en dergelijke als bedrijfskleding voor Haarlem, wij hebben ook een speciale afdeling voor schoenen. Schoenen zijn immers ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfskleding die u draagt en u wilt natuurlijk dat deze goed aansluiten bij de overige beroepskleding.

Bedrijfskleding Haarlem

Daarom hebben wij een stuk of 70 modellen aan een wand van 10 bij 2,5 m hangen in onze showroom waaruit u kunt kiezen. Deze schoenen garanderen de veiligheid tijdens het werken in Haarlem, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op hoe mooi of hip ze eruit zien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor bedrijfskleding Haarlem

Wilt u graag wat meer weten over onze manier van werken of over onze bedrijfskleding? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Dan leggen wij u indien gewenst in alle details uit wat uw opties zijn binnen bedrijfskleding in Haarlem.