Kies voor de specialist

Woont u in Gelderland en bent u onlangs een nieuwe onderneming begonnen? Hebt u al nagedacht over passende en professionele werkkleding? Wanneer u een bouwbedrijf hebt opgericht wilt u natuurlijk helmen van goede kwaliteit en kleding die de veiligheid garanderen, terwijl u als restaurant eigenaar hele andere prioriteiten hebt. Er is echter één bedrijf dat kennis heeft van al deze zaken en dat zijn wij. Bedrijfskleding van Huigenbos garandeert u dat u de beste kwaliteit van het land geleverd krijgt en u kunt dit ook nog eens op maat laten maken. Wij komen dan bij u langs en nemen de maten op van uw personeel voor unieke bedrijfskleding in Gelderland.

Onverwoestbare horecakleding

Wij zijn werkzaam op zeer verschillende gebieden en leveren kleding aan allerlei diverse branches. Één daarvan is de horeca. Werkt u in de bediening of in de keuken, wij hebben gegarandeerd mooie bedrijfskleding voor u. In de horeca moet de kleding natuurlijk gemakkelijk zitten en er goed uitzien, u wilt tenslotte een fijne sfeer in uw café, restaurant of hotel neerzetten. Maar tegelijkertijd moet de beroepskleding tegen een stootje kunnen en kan het natuurlijk gebeuren dat deze vies wordt. Dan wilt u natuurlijk dat de kleding zo snel mogelijk weer schoongemaakt kan worden. Onze kleren voor de horeca in Gelderland zijn speciaal ontworpen om vlekken gemakkelijk weg te kunnen halen en om er langer schoon en mooi uit te blijven zien. Wij leveren echter niet alleen bedrijfskleding in Gelderland voor de bediening, ook voor de schoonmaakploeg en de directie kunt u bij ons terecht.

Ontwerp een vrolijke variant

Ook zijn wij actief op gebieden die u wellicht niet zo snel met bedrijfskleding zou associëren zoals sportkleding. Steeds meer bedrijven beschikken over een eigen sportteam. PSV is bijvoorbeeld ooit begonnen als onderdeel van de Philips fabriek in Eindhoven. Nu dit steeds populairder is, krijgen wij steeds vaker werk om het tenue van een bedrijf in Gelderland te ontwerpen. Dit is leuk en dankbaar werk aangezien u op deze manier uw bedrijf op een andere manier kan presenteren. Mooie en vrolijke promotiekleding in plaats van een serieus pak. Toch is dit ook een vorm van bedrijfskleding in Gelderland.

Kijk op onze website

Wilt u graag wat meer weten over ons aanbod aan bedrijfskleding in Gelderland? Kijk dan snel op onze website en lees meer over onze aanbiedingen in Gelderland. U kunt natuurlijk ook even contact opnemen met ons personeel dat u meer vertelt over onze bedrijfskleding.

Bedrijfskleding Gelderland