Ontmoet uw lokale specialist

  • Bent u werkzaam in de buurt van Ede en bent u op zoek naar professionele beroepskleding?
  • Moet de huidige kleding die u draagt op uw werk worden vervangen of voldoet een reparatie? Het is immers zonde om een pak te vervangen wanneer er slechts een naad los zit.
  • Wellicht vraagt u uzelf alleen af wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen bedrijfskleding in Ede voor in de keuken van uw restaurant?

 

In al deze gevallen kunt u bij ons terecht. Bedrijfskleding van Huigenbos is uw lokale specialist in Ede alles wat met kleding voor op het werk te maken heeft. Wij ontwerpen, vervaardigen, leveren en reparen met plezier voor u.

Kom langs in onze showroom in Ede

Één van onze grote bronnen van aantrekkingskracht voor onze klanten is onze grote showroom in Ede. Zo’n 600 m2 hebben wij aan toonruimte voor al onze laatste modellen aan werkkleding. U kunt hier gerust eens een keertje langskomen om een kopje koffie met ons te drinken of om een goed gesprek te voeren en advies in te winnen. Wij laten u trots onze modellen zien en wij leggen u haarfijn uit wat de verschillende opties zijn die u hebt binnen bedrijfskleding in Ede. Ook kunnen wij u onze wand van 10 x 2,5 m tonen waarop een stuk of 70 verschillende modellen schoenen staan. Wij vervaardigen namelijk ook werkschoenen waarbij wij extra veel aandacht hebben voor de veiligheid die zij u bieden. Dit betekent echter niet dat de schoenen niet hip of modieus kunnen zijn. Kom zelf eens langs en bekijk onze bedrijfskleding met uw eigen ogen.

Bedrijfskleding Ede

Ervaar onze werkwijze

In onze showroom in Ede zult u ook direct opmerken dat wij een erg aangename sfeer verzorgen. Bij ons in de winkel vindt uw vakkundig experts die u op uiterst professionele wijze kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen doen op het gebied van horecakleding, zorgkleding, promotiekleding, sportkleding en nog veel meer soorten bedrijfskleding. Ook benaderen ze u op een zeer vriendelijke en persoonlijke manier zodat u direct weet dat het goed zit. Wij houden niet van afstandelijk gedoe en zijn er graag voor onze klanten. Daarom leveren wij zulke goede bedrijfskleding.

Laat ons weten van uw interesse

Hebt u interesse in onze bedrijfskleding? Kijk gerust op onze website voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom in Ede. Hier zullen wij u graag meer vertellen over onze werkwijze en ons uitgebreide assortiment. Ook leggen wij uw mogelijkheden binnen bedrijfskleding in Ede eens haarfijn uit.

Of kom met ons in contact en vul het formulier hieronder vrijblijvend in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u te voorzien van meer infromatie.