Laat uw werk- of bedrijfskleding bedrukken

Zoekt u als bedrijf naar werkkleding waarbij ook het logo van uw bedrijf op bedrukt is? Of heeft u binnenkort een beurs of braderie en wilt u hiervoor bedrijfskleding laten bedrukken? Neem dan contact op met Bedrijfskleding Van Huigenbos. Wij kunnen bedrijfskleding bedrukken zodat uw bedrijf beter uit de verf komt. Met onze werkkleding inclusief uw logo heeft u tevens meer uniformiteit binnen uw bedrijf wat de presentatie naar uw klanten alleen maar zal verbeteren. Al vele klanten in Noord-Holland, Amsterdam, Amstelveen Hoofddorp, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Veenendaal, Amersfoort, Gelderland, Barneveld, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn hebben onze kwaliteit mogen ervaren.

De experts op het gebied van beroepskleding

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de expert op het gebied van werkkleding. Naast bedrijfskleding bedrukken verzorgen wij het totale pakket voor de werkkleding van werknemers in de horeca, bouw en zorgsector. Tevens leveren wij promotiekleding waarbij wij de kleding bedrukken met de reclameboodschap van uw bedrijf. Wij leveren naast kleding ook schoeisel en vele accessoires die te maken hebben met het veilig en comfortabel uitvoeren van een beroep.

Bedrijfskleding bedrukken

Verschillende opties om te drukken

Wij leveren verschillende opties voor bedrijfskleding bedrukken aan. Wij kunnen uw logo met inkt bedrukken op T-shirts, jassen en nog veel meer maar het is ook mogelijk om het logo erop te borduren. Tevens kunnen wij petjes en sjaals voorzien van uw logo. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om uw bedrijf maximaal te promoten met bedrijfskleding geleverd door ons met een prachtige bedrukking erop.

Meer dan alleen uw logo bedrukt

Wij doen uiteraard veel meer dan alleen maar logo’s bedrukken op werkkleding. Wij leveren nl. de kleding zelf ook en bieden hier een enorm assortiment voor aan. Blader op onze website naar alle mogelijkheden en steek uw personeel in een puik stukje werkkleding geleverd door ons

Bedrijfskleding bedrukken

Neem contact op voor een advies

Zoekt u een bedrijf dat specialist is in bedrijfskleding bedrukken? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij leveren de beste bedrukkingen voor de kleding van uw bedrijf en weten hoe u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf maximaal onder de aandacht komt bij uw klanten. Wij hebben al reeds vele klanten in Gelderland, Ede, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Wageningen, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Noord-Holland, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam en Haarlem. Sluit u aan bij al die tevreden klanten die onze kracht reeds hebben ervaren met een bedrukking van hun kleding geleverd door ons.

Geïnteresseerd? Vul het formulier hieronder in en wij nemen spoedig contact met u op.