Reken op kwaliteit

Werkt u in de omgeving van Barneveld en moeten uw werkkleren dringend vervangen worden? Zijn de maatregelen binnen de bouw weer eens aangescherpt en zoekt u een professionele fabrikant die u de nieuwste helmen en laarzen kan aanbieden? Of werkt u in de horeca en bent u op zoek naar bedrijfskleding in Barneveld die niet zo snel vlekken toont en gemakkelijk te wassen is? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfskleding van Huigenbos is uw specialist op het gebied van werkkleding, in zowel het vervaardigen, ontwerpen, leveren als herstellen hiervan. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit.

Representatieve kleding die tegen een stootje kan

Werkt u in de horeca en bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij hebben al vele jaren ervaring met horecakleding en wij voorzien u met plezier van onze nieuwste modellen. Ook kunt u voor een persoonlijker ontwerp gaan en ons vragen om speciaal voor u een mooi pak samen te stellen. Wij kunnen u helpen op alle niveaus, wij doen voor u de beroepskleding van de schoonmaakploeg maar ook de bediening, de keukenploeg en zelfs de directie met onze charmante kostuums in Barneveld. Wij denken graag met u mee en zeker op het gebied van onze horecakleding kunt u dit terugvinden. Zo hebben wij de kleren speciaal bewerkt om ze langer mooi en schoon te houden en zult u vlekken gemakkelijk kunnen verwijderen van onze beroepskleding. Er wordt echter niets ingeleverd op uitstraling, zodat u gewoon uw restaurant kunt vertegenwoordigen.

Naast de horeca bedienen wij nog vele andere branches, welke u hier kunt vinden.

Bedrijfskleding Barneveld

Maak reclame met uw kleding

Ook voor promotiekleding kunt u bij ons terecht. Hieronder verstaan wij twee verschillende producten.

De eerste hiervan, die daadwerkelijk als bedrijfskleding geldt, wordt gedragen door uw werknemers wanneer zij naar beurzen en dergelijke gaan om uw bedrijf te vertegenwoordigen tegenover (potentiële) klanten.

De tweede variant die wij leveren in Barneveld draait om kleding die u juist aan deze klanten kunt geven. Het gaat dan bijvoorbeeld om T-shirts, petten of andere simpele vormen van kleding die u gerust kunt uitdelen en die zijn voorzien van uw logo, net als uw overige bedrijfskleding.

Drink een kop koffie met de specialist

Hebt u interesse in onze diensten op het gebied van bedrijfskleding? Kom eens langs in onze bedrijfskleding winkel in Ede en drink een kopje koffie met onze experts. Zij vertellen u meer over uw opties.

Ook kunt u hieronder ons adviesformulier invullen, dan otnvangt u van ons een persoonlijke offerte waarin wij uitleggen wat wij voor u kunnen doen binnen bedrijfskleding voor Barneveld.