Kies voor de specialist

Werkt u in de buurt van Arnhem en wilt u graag die oude versleten werkkleding inruilen voor een mooi en nieuw model? Moet u nieuwe kleren aan uw werkgevers overhandigen omdat de regels zijn verscherpt of wilt u gewoon de bedrijfskleding in Arnhem aanpassen aan de grootte en de maten van uw personeel dat de afgelopen jaren sterk veranderd is? Of bent u simpelweg op zoek naar advies van een expert over de verschillende opties die u hebt op het gebied van veiligheidsschoenen in de bouw? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Bedrijfskleding van Huigenbos, uw specialist in alle kleding op de werkvloer.

Bescherm uzelf met veilige werkkleding

Één van onze belangrijkste waarden is aandacht voor veiligheid en bescherming. Veel van onze cliënten vereisen speciale kleding voor speciale beroepen.

  • Wij hebben de deskundigen in huis die u kunnen voorzien van bedrijfskleding die past bij uw vak en bij uw bedrijf. Zo weten wij alles van de laatste regels en maatregelen op het gebied van veiligheid en zijn wij altijd in overeenkomst met de kledingvoorschriften.
  • Wij werken volgens de nieuwste normen en zijn deze vaak nog eens vooruit dankzij onze innovatieve werkwijze in Arnhem.

Zo weet u zeker dat wij u beroepskleding leveren die u ook daadwerkelijk de bescherming biedt die u wenst.

Kom gerust eens langs en bekijk ons aanbod aan helmen, oog- en oorbeschermers, valbescherming, mondkapjes en laskappen. Wij helpen u graag aan een veilig gevoel op de werkvloer dankzij onze beschermende bedrijfskleding in Arnhem.

Bedrijfskleding Arnhem

Aandacht voor detail

Ook verrichten wij zelf al onze werkzaamheden. Wij hebben hierbij oog voor detail van iedere vorm van bedrijfskleding die wij produceren, of het nu om uw sporttenue of een charmant kostuum gaat. Wij bedrukken en borduren bijvoorbeeld zelf de naam en het logo van uw bedrijf op de promotiekleding indien u dit wenst. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit door alles binnen ons bedrijf te houden. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij kwaliteit leveren en dat u niet na een jaar alweer andere werkkleding voor uw werknemers moet aanschaffen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor bedrijfskleding in Arnhem

Wilt u graag wat meer weten over onze manier van werken en onze bedrijfskleding? Kijk gerust op onze website voor een overzicht en nog veel meer informatie.

Ook kunt u hieronder een offerte aanvragen in Arnhem. Deze is uiteraard vrijblijvend, net als ons advies over uw mogelijkheden binnen bedrijfskleding te Arnhem.