Uw specialist in bedrijfskleding

Welkom bij Bedrijfskleding van Huigenbos, uw specialist in Apeldoorn in alles dat met professionele kleding te maken heeft. Wij kunnen voor u ontwerpen, produceren, leveren, vervangen en herstellen. Wij vinden het zonde om keurige beroepskleding te vervangen vanwege een losse naad of om een nieuw pak aan te schaffen wanneer het vorige ook versteld kan worden. Wij denken daarom graag met u mee en bieden u de bedrijfskleding in Apeldoorn die het beste past bij uw beroep en bij de manier van werken die u hanteert. Voor een persoonlijker aanbod kunt u altijd even contact opnemen met ons behulpzame personeel.

Kies voor veilige werkkleding

U kunt onder meer bij ons terecht voor professionele werkkleding. Natuurlijk vereist ieder beroep speciale kleding die comfortabel zit en daarnaast ook functioneel is, maar dit geldt wellicht dubbel zoveel voor de kleding van werknemers in de bouw, in de industrie en langs de weg. Hierin kunnen wij u voorzien van speciale bedrijfskleding die uw bescherming biedt en ook nog eens comfortabel zit. U moet u natuurlijk goed voelen in de kleding zodat u zo goed mogelijk u beroep kunt uitoefenen, maar u moet daarnaast ook zeker zijn van de beschermende factor. Wij weten alles van veiligheid en bieden u bijvoorbeeld schoenen met stalen punten en hielen aan. Ook kunt u bij ons terecht voor helmen, oog- en oorbeschermers en andere bedrijfskleding in Apeldoorn die uw veiligheid garandeert. Ook kennen wij veel tips en trucs, thermisch ondergoed bespaart u bijvoorbeeld een dikkere bedekking bovengoed.

Bekijk onze professionele zorgkleding

Naast werkkleding voor de bouw en industrie, kunt u bij ons terecht voor veel andere vormen van kleding, zoals promotiekleding en horecakleding.

Wij werken zelfs met zorginstellingen in Apeldoorn. Wij leveren u nette zorgkleding die aan alle patiƫnten laat zien wie ze moeten aanspreken voor hulp. Het is daarom belangrijk dat deze pakken herkenbaar zijn voor iedereen. Vaak wordt er een witte basis gebruikt, maar met accenten in verschillende kleuren kunnen we ook een persoonlijk verschil aanbrengen in de bedrijfskleding.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment dat u in onze showroom kunt bekijken, maar wij kunnen natuurlijk ook bedrijfskleding op maat leveren.

Kom eens langs voor bedrijfskleding te Apeldoorn

Heeft u interesse in onze bedrijfskleding? Kijk dan even verder op onze website of kom eens langs in de showroom. Wij maken graag een praatje met u onder het genot van een kopje koffie en vertellen u over de opties in Apeldoorn. Wij helpen u graag aan professionele bedrijfskleding in Apeldoorn.

Of kom met ons in contact en vul het formulier hieronder vrijblijvend in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u te voorzien van meer infromatie.

Bedrijfskleding Apeldoorn