Kies voor vakwerk op maat

– Woont u in de omgeving van Amsterdam en bent u onlangs een nieuwe onderneming begonnen, maar hebt u nog geen mooie werkkleding geregeld?
– Of bent u de eigenaar van een restaurant en wordt het tijd om de bedrijfskleding in Amsterdam eens bij te werken?
– Wellicht wilt u alleen wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden binnen veiligheidsschoenen.

In al deze gevallen kunt u namelijk bij ons terecht. Wij zijn Bedrijfskleding van Huigenbos en wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van het ontwerpen, vervaardigen en repareren van allerlei verschillende vormen van professionele kleding. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende producten.

Ontdek ons ruime aanbod bedrijfskleding

Met onze vele jaren aan ervaring in Amsterdam, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment opgebouwd. U kunt eens langskomen in onze showroom in Ede waar u 600 m2 aan de allerbeste producten vindt. Wij tonen hier de bedrijfskleding die wij zelf vervaardigen. Wij zetten hierbij ook zelf de logo’s en bedrijfsnamen met grote zorg. U kunt een mooi voorbeeld kiezen uit ons aanbod, maar wij kunnen natuurlijk ook unieke bedrijfskleding in Amsterdam voor u ontwerpen, precies zoals u het wenst. Wij kunnen u van dienst zijn met producten in de volgende categorieën:

  • Werkkleding voor de zorg, horeca, bouw, apotheek, ziekenhuis, tandarts en meer.
  • Sportkleding
  • Bouwkleding
  • Beveiligingskleding
  • Teamkleding
  • Promotiekleding
  • Pakken en Kostuums
  • Duurzame bedrijfskleding

 

Bent u op zoek naar kleding die niet direct binnen deze categorieën te plaatsen is? Neem dan contact met ons op. Samen met u kunnen we ongetwijfeld een oplossing vinden. Wij helpen u namelijk graag aan een product op maat.

werkkleding

Kies naast kleding ook veilige schoenen

Wanneer u langs komt in onze showroom, vindt u niet alleen een ruim assortiment van de meest professionele beroepskleding die u in de wijde omstreken zult vinden.

U zult ook een wand van 10 bij 2,5 m vinden die helemaal volstaat met een stuk of 70 verschillende modellen aan schoenen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van veiligheidschoenen. Deze hebben doorgaans een reputatie van lelijke laarzen of klompen, maar u kunt tegenwoordig voor zeer hippe schoenen kiezen die zijn uitgerust met stalen neus of hiel. Onze schoenen passen uiteraard bij de bedrijfskleding die wij leveren.

Meer weten over de bedrijfskleding die wij voor of in Amsterdam te bieden hebben?

Wilt u graag wat meer weten over onze producten in bedrijfskleding? Kijk gerust even verder op onze website of kom eens langs in onze showroom. Wij sturen graag een persoonlijke offerte naar Amsterdam en wij staan u graag te woord om u te vertellen wat wij voor u kunnen doen in bedrijfskleding in Amsterdam.