Kies voor kwaliteit

Werkt u in de omgeving van Amstelveen in een restaurant en wordt het tijd om nieuwe kleding voor uw personeel aan te schaffen? Of wilt u graag de huidige bedrijfskleding in Amstelveen eens laten herstellen en indien mogelijk meerdere exemplaren laten maken? Is uw bedrijf in de buurt gevestigd en moet u professionele werkkleding laten maken, maar wilt u graag dat de kleren op maat worden gemaakt voor al uw werknemers en dat er een professioneel logo en bedrijfsnaam op de kleding wordt aangebracht? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfskleding van Huigenbos is een ervaren en veelzijdige fabrikant van professionele beroepskleding.

Ontdek ons ruime aanbod

Wanneer u bij ons aanklopt, kunt u rekenen op een zeer persoonlijke en veelzijdige service. Wij hebben de beste bedrijfskleding in Amstelveen voor zeer veel verschillende branches. Zo kunnen wij u helpen aan kleding voor een bouwbakker of juist voor een hotel bediende. Wij zijn erg trots op ons ruime aanbod aan werkkleding dat u kunt komen bekijken in onze showroom van zo’n 600 m2. Al onze klanten in Amstelveen garanderen wij vakwerk op maat en u kunt er dan ook van uitgaan dat onze kleding vele jaren meegaat. Om u een idee te geven van de vele verschillende gebieden waarop wij u kunnen helpen, hebben wij hier een lijstje van onze producten op een rijtje gezet:

  • Promotiekleding
  • Zorgkleding
  • Sportkleding
  • Horecakleding
  • Kostuums
  • Persoonlijke bescherming

Mocht u op zoek zijn naar bedrijfskleding in Amstelveen die niet in bovenstaande categorieën valt, dan kunt u ons ook benaderen voor een persoonlijke offerte.

Bedrijfskleding Amstelveen

Werk veilig

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en wij willen dan ook een veilige werkomgeving garanderen voor al onze cliënten. Daarom voorzien wij u van alle beschermende kleding die u nodig kunt hebben bij uw werk in Amstelveen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan helmen, oor- en oogbeschermers, mondkapjes en valbescherming, maar ook aan veiligheidsschoenen die een plekje hebben in onze bedrijfskleding. U kunt tegenwoordig zeer moderne en hippe modellen aan schoenen kiezen die zijn voorzien van de benodigde veiligheidsmaatregelen. Bovendien sluiten ze naadloos aan bij onze overige bedrijfskleding in Amstelveen zodat u uzelf goed voelt in de kleding.

Neem direct contact op!

Hebt u interesse in ons aanbod aan professionele bedrijfskleding, kijk dan gerust even verder op onze website of neem direct contact op met ons behulpzame personeel. Wij sturen graag een offerte naar u op in Amstelveen. Ook leggen wij u persoonlijk uit wat wij voor u kunnen doen in bedrijfskleding in Amstelveen.