Uw specialist van bedrijfskleding in Amersfoort

Werkt u in een restaurant in de omgeving van Amersfoort en moeten de kleren van het keukenpersoneel echt eens vervangen worden? Of zit u met meerdere kledingsstukken van uw bedieningspersoneel die echt toe zijn aan een reparatie?

Dit kan allemaal bij ons innovatieve en ervaren bedrijf. Bedrijfskleding van Huigenbos is uw werkkleding- en bedrijfsspecialist voor Amersfoort en alle plaatsen in de omgeving van Ede.

Wij ontwerpen, produceren, leveren en herstellen al uw professionele kleding. Een losse naad hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u uw kleding kunt weggooien. Neem eens contact op voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte. Vul het formulier in welke u kunt vinden onderaan deze pagina.

Ons aanbod in bedrijfs- en werkkleding

  1. Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie aan kledingsstukken. Deze zijn uiteraard allemaal van hoge kwaliteit en wij vervaardigen ze zelf tot in detail.
  2. Uw bedrijfsnaam of logo kunnen wij dan ook gerust voor u afdrukken of borduren op de door u gewenste bedrijfskleding.
  3. Wij werken met cliënten in de meest uiteenlopende branches en wij voorzien zowel bouwbedrijven van veiligheidsschoenen als zorginstellingen van herkenbare uniforms.

 

Om een beter inzicht te krijgen in de producten die wij leveren hebben wij hieronder een rijtje opgesteld van de verschillende categorieën waarin de meeste van onze soorten bedrijfskleding binnen vallen. Dit zijn:

  • Promotiekleding
  • Horecakleding
  • Zorgkleding
  • Sportkleding
  • Kostuums
  • Beschermende kleding

Dit zijn niet alle branches waarin wij kunnen voorzien. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Bedrijfskleding Amersfoort

Bezoek onze bedrijfskleding winkel in Ede

Navigeer door onze website en u kunt nog veel meer lezen over onze collectie en de verschillende vormen van bedrijfskleding die wij u kunnen leveren. Maar u kunt natuurlijk ook eens langskomen in onze showroom. In deze ruimte, die zo’n 600 m² beslaat, hebben wij onze nieuwste en beste beroepskleding tentoongesteld. U kunt hier ideeën opdoen en bestellingen plaatsen. Natuurlijk kunt u ook alleen even langskomen voor een goede kop koffie en een behulpzaam gesprek met één van onze deskundigen op het gebied van bedrijfskleding in Amersfoort. Wij helpen u persoonlijk graag aan een preciezer advies over uw situatie in Amersfoort.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten in Amersfoort? Vraag een vrijblijvende offerte hieronder aan.  Wij vertellen u graag meer over onze bedrijfskleding en wat wij voor u kunnen betekenen.