Vraag een persoonlijke offerte aan

Werkt u in een restaurant in de omgeving van Amersfoort en moeten de kleren van het keukenpersoneel echt eens vervangen worden? Of zit u met meerdere kledingsstukken van uw bedieningspersoneel die echt toe zijn aan een reparatie? Uiteraard kunt u deze bedrijfskleding in Amersfoort ook laten vervangen door een nieuwer en moderner model. Dit kan allemaal bij ons innovatieve en ervaren bedrijf. Bedrijfskleding van Huigenbos is uw specialist in werkkleding en alles dat hiermee te maken heeft. Wij ontwerpen, produceren, leveren en herstellen al uw professionele kleding. Een losse naad hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u uw kleding kunt weggooien. Neem eens contact op voor een persoonlijke offerte.

Bekijk ons gehele aanbod

Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie aan kledingsstukken. Deze zijn uiteraard allemaal van hoge kwaliteit en wij vervaardigen ze zelf tot in detail. Uw bedrijfsnaam of logo kunnen wij dan ook gerust voor u afdrukken of borduren op de door u gewenste bedrijfskleding. Wij werken met cliënten in de meest uiteenlopende branches en wij voorzien zowel bouwbedrijven van veiligheidsschoenen als zorginstellingen van herkenbare uniforms. Om een beter inzicht te krijgen in de producten die wij leveren hebben wij hieronder een rijtje opgesteld van de verschillende categorieën waarin de meeste van onze soorten bedrijfskleding in Amersfoort binnen vallen. Dit zijn:

  • Promotiekleding
  • Horecakleding
  • Zorgkleding
  • Sportkleding
  • Kostuums
  • Beschermende kleding

Wilt u echter graag een soort kleding bestellen in Amersfoort die niet in bovenstaande categorieën valt, dan kunt u ook even contact opnemen met onze behulpzame medewerkers. Zij helpen u graag aan een vrijblijvende offerte op maat.

Bedrijfskleding Amersfoort

Kom eens langs in de showroom

U kunt op internet nog veel meer lezen over onze collectie en de verschillende vormen van bedrijfskleding die wij u kunnen leveren, maar u kunt natuurlijk ook eens langskomen in onze showroom. In deze ruimte, die zo’n 600 vierkante meter beslaat, hebben wij onze nieuwste en beste beroepskleding tentoongesteld. U kunt hier ideeën opdoen en bestellingen plaatsen. Natuurlijk kunt u ook alleen even langskomen voor een goede kop koffie en een behulpzaam gesprek met één van onze deskundigen op het gebied van bedrijfskleding in Amersfoort. Wij helpen u persoonlijk graag aan een preciezer advies over uw situatie in Amersfoort.

Laat ons u terugbellen!

Hebt u interesse in onze diensten in Amersfoort? Neem dan direct even contact op of laat ons u terugbellen. Wij vertellen u graag meer over onze bedrijfskleding. Ook kunnen onze vriendelijke personeelsleden u precies advies aanbieden over de mogelijkheden binnen bedrijfskleding in Amersfoort.