Prettig werken met de juiste kleding

Met de juiste kleding werkt men prettiger. Dat geldt voor iedereen, ook in de bouw, langs de weg, in de industrie. Maar juist in deze categorieën moet werkkleding zowel comfortabel als functioneel zijn.

Bedrijfskleding Van Huigenbos kan u uitstekend adviseren over de werkkleding die bij uw medewerkers past, van ondergoed tot bovengoed. Dat verbaast u misschien, maar met goed thermisch ondergoed hoeft men minder bovengoed te dragen en kan men comfortabeler werken, zelfs in de vrieskou.

Huigenbos winkel binnenkant
Havep werkkleding

Havep

Havep-logo

Op het gebied van kwaliteit, bescherming en veiligheid voldoen deze producten aan de zeer hoge eisen die aan deze producten word gesteld.

Mascot

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste eisen. Mascot biedt een groot en veelzijdig aanbod aan werkkleding, veiligheidsschoenen voor alle bedrijven en bedrijven.

Mascot
Blåkläder

Blåkläder

Blaklader veiligheid en beschermingskleding voor de vakman. De kleding is ontworpen ter bescherming bij uw werk, in alle (weers-) omstandigheden.

Texstar

Texstar biedt werk en profielkleding wat past in veel verschillende beroepen.
Of je nu buiten in het veld, winkel, magazijn of op kantoor werkt. De uitstraling is één geheel in combinatie met de diverse modellen. Texstar is kleding die impact maakt met een uitstekende kwaliteit, functie, pasvorm en uitstraling. Geen one-size-fits-all mentaliteit, maar een veel ruimer aanbod dan de meeste merken voor hem en haar in disciplines, maten en modellen. De basis van Texstar is in vijf duidelijke kleuren en altijd een uitgangspunt van wit, rood, blauw, grijs en zwart.

texstar-afbeelding
Tricorp

Tricorp

Tricorp is naar eigen zeggen marktleider in moderne werkkleding in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zeer stevig gebruikt materiaal en fraai ontwerpen.

Engel

Vanuit Denemarken werken 140 medewerkers en houden zich dagelijks bezig met het verder uitwerken en produceren van van nieuwe, knappe kleurencombinaties voor werkkleding.

Engel
workzone

Workzone

Workzone staat voor trendvolle outfits met een authentiek design en tegenwoordig samenwerken met het Deense bedrijf Engel voor nog meer continuïteit en kwaliteit.

Macseis

Een grote en brede collectie die al vele jaren bekend staat met haar kwalitatieve producten voor diverse doeleinde in promotie- en werkkleding.

Macseis