Ontvang uw klanten in nette apothekers werkkleding

Bent u als apotheker op zoek naar nette werkkleding voor uw medewerkers en zoekt u hiervoor een bedrijf dat bedrijfskleding voor een apotheek kan leveren? Dan bent u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos aan het juiste adres. Wij zijn specialisten op het gebied van kleding voor de zorg en garanderen de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wij leveren naast de apothekerskleding ook het schoeisel dat vaak gedragen wordt in de zorgsector. Wij leveren reeds aan vele apotheken in Amstelveen, Haarlem, Amersfoort, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Veenendaal, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Barneveld, Arnhem, Amsterdam en Apeldoorn die reeds ervaren hebben welke kwaliteit wij kunnen leveren.

De echte werkkleding specialisten

Bedrijfskleding Van Huigenbos is de echte onvervalste werkkleding expert. Wij leveren naast bedrijfskleding voor een apotheek ook werkkleding voor bouwvakkers, speciale horeca kleding en kleding voor de beveiliging. Wij hebben een enorm assortiment van kleding en accessoires op onze website staan waarin elke beroepsgroep wel de kleding kan vinden die geschikt is voor de sector.

Uw personeel netjes verzorgd

Klanten die uw apotheek binnenwandelen zien graag een nette verzorgde ploeg lopen die duidelijk een identiteit uitstralen. Met een pakket bedrijfskleding voor een apotheek krijgt u dat. Uw medewerkers zien er dan netjes verzorgd uit wat een stukje professionaliteit uitstraalt. U kunt uw bedrijfskleding ook laten voorzien van het logo van uw apotheek om die identiteit nog beter uit te stralen.

Een groot draagcomfort

Uw apotheek medewerkers willen natuurlijk wel hun dag comfortabel doorkomen. Onze kleding biedt dat comfort aan.

Wij leveren in vele maten en de stoffen waar de kleding van is gemaakt zijn zeer comfortabel. Tevens biedt de kleding een pasvorm aan die voor allen geschikt zal zijn.

De beste materialen

Onze  werkkleding is gemaakt van sterke materialen die tegen een stootje kunnen en vaak gewassen kunnen worden. Niet onbelangrijk voor u als apotheker om te weten dat uw personeel iedere dag een schoon tenue aanheeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u behoefte aan bedrijfskleding voor een apotheek? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte voor de bedrijfskleding van uw medewerkers. Wij geven u ook geheel gratis en vrijblijvend advies. Voeg uzelf als apotheek bij al uw collega’s uit Barneveld, Haarlem, Apeldoorn, Zaandam, Hoofddorp, Wageningen, Amersfoort, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Ede, Amsterdam, Arnhem, Amstelveen en Veenendaal die reeds hebben mogen ervaren wat het is om met ons samen te mogen werken.

Geïnteresseerd? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.