Uw specialist in bedrijfskleding

Welkom bij Bedrijfskleding van Huigenbos, wij zijn uw specialist in al uw werkkleding gerelateerde wensen. Zo kunnen wij uw bedrijf voorzien van bedrijfskleding in de omgeving van Utrecht.

Ontwerp, vervaardiging en reparatie

Wij ontwerpen bedrijfskleding , vervaardigen en leveren deze, maar herstellen of vervangen ook uw huidige kleding.

Werkkleding voor verschillende branches

Wij werken met de meest uiteenlopende bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Zo hebben wij een zeer breed aanbod ontwikkeld op basis van de diensten die wij al vele jaren aanbieden in onder andere Utrecht. Onze klanten kunnen genieten van een veelzijdig aanbod en een uiterst klantgerichte en professionele werkwijze.

Ook kunt u gerust eens langskomen in onze showroom in Ede voor een kijkje in onze keuken en een goede kop koffie met een fijn gesprek.

Ervaar onze unieke werkwijze

Al onze klanten in Utrecht genieten van onze ruime ervaring binnen ons vak. Wij beschikken over een uiterst professioneel personeel en daar kunt u van profiteren. Zo hebben wij veel experts in dienst die zijn gespecialiseerd in een bepaalde vorm van beroepskleding. Zo kunnen wij u een goede service bieden op de meest uiteenlopende gebieden. Wij weten als geen ander van de maatregelen en de wettelijke voorschriften die komen kijken bij verschillende vormen van bedrijfskleding. Ook gaan wij uiterst klantgericht te werk. Zo maken wij duidelijke afspraken met onze klanten en staan wij altijd open voor uw vragen, wensen en feedback. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk te doen aansluiten bij uw wensen en wij gaan tot grote lengten om uw tevredenheid te garanderen. Op die manier bieden wij de beste bedrijfskleding in Utrecht.

Bedrijfskleding Utrecht

Ontwerp een sportieve variant

Wij bieden u de keuze uit zeer veel verschillende vormen van bedrijfskleding. Zo hebben wij wat voor horeca, zorginstellingen en ook voor bouwbedrijven. Maar wat dacht u van sportkleding? U zou dit misschien niet direct verbinden met bedrijfskleding in Utrecht, maar de afgelopen jaren zijn er steeds meer bedrijven die over een eigen sportteam beschikken en hierbij speciale tenues vereisen. Wij bieden u de mogelijkheid om een mooi tenue te ontwerpen dat een positieve uitstraling biedt en echt als mooie promotiekleding kan dienen. Zo kunt u uw bedrijf eens van een andere kant laten zien in Utrecht.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag wat meer weten over onze geruime aanbod op het gebied van bedrijfskleding? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het formulier hieronder in te vullen. Vervolgens staan we u graag persoonlijk te woord om u te informeren over alle opties.